Autolease

Zorgeloos leasen voor particulieren en bedrijven

Bij Van der Steen Autobedrijf Heiloo kunt u financial, operational en private leasen. Wij hebben verschillende merken en typen personen- en bedrijfsauto’s voor u klaarstaan.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en eventuele schades. Van der Steen is aangesloten bij de BOVAG, waardoor u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service. Dit kan onze vaste klantenkring in omgeving Alkmaar voor u bevestigen!

 

Financial lease

Bij financial lease schaft u een zakelijke auto aan zonder de aankoopsom in één keer te betalen. U betaalt maandelijks een geldbedrag dat bestaat uit aflossing en rente. Na een afgesproken periode is de auto volledig van u. Financial lease werkt dus hetzelfde als de hypotheek op een huis.

Het voordeel van financial lease is dat u geen geld hoeft te investeren in een auto en u dat geld dus kunt gebruiken voor andere zaken. Daarnaast is de auto vanaf het eerste moment uw eigendom. Dat betekent dat u ermee kunt doen wat u wilt, zoals bestickeren. Tenslotte heeft u geen last van kilometerbeperking.

Leasen met BOVAG garantie

Van der Steen Autolease is aangesloten bij de BOVAG voor branche en consument.
Hierdoor heeft u de mogelijkheid om een BOVAG garantie aan te schaffen.
Kiest u hiervoor, dan wordt dit meegenomen in het leasecontract!

Bekijk ons aanbod >>

Operational lease

Operational lease lijkt meer op het huren van een zakelijke auto. U betaalt een vast bedrag per maand en de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij.

Dit brengt voordelen met zich mee. Met operational lease bent u volledig ontzorgt. Doordat de auto niet van u is, bent u ook niet verantwoordelijk voor onderhoud, schade, verzekering, wegenbelasting en alle andere zaken. U loopt geen risico’s kunt zorgeloos de weg op.

Heeft u hulp nodig bij de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen?

Wij helpen u graag >>

Private lease

Bij private lease rijdt u een privéauto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent dat u een nieuwe auto kunt rijden, zonder eerst te hoeven sparen.

Net als bij operational lease is private lease een zorgeloze manier van autorijden. Reparaties, verzekeringen, banden en belastingen zijn allemaal in het vaste maandbedrag inbegrepen. Ook over afschrijvingen en schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Private lease is dus een makkelijke, zorgeloze en vaak vrij goedkope manier van autorijden.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Van der Steen Autolease houdt u mobiel!

Met Autolease bij Van der Steen rijdt u in een gloednieuwe auto of occasion voor een vast bedrag per maand. 

Zo geniet u van alle gemakken van een leaseauto, zonder zelf een grote investering te hoeven doen.

Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de ideale lease auto.

Op zoek naar de ideale lease auto?
Bel ons vandaag nog!

Vertel mij meer over Autolease

"Laat je volledig ontzorgen en ga met een goed gevoel de weg op."

2023 | ZENO